Ποιοι Είμαστε

Είμαστε μία μικρή, δυναμική επιχείρηση συμβουλευτικής marketing,

με μεγάλες όμως ιδέες!


Στη Bee Kings η δημιουργικότητα συναντά τη στρατηγική & την οργάνωση.


Εξειδικευόμαστε σε Συμβουλευτικές Υπηρεσίες σε θέματα Business & Marketing,

ενώ επιπλέον, μπορούμε να υλοποιούμε και τις καθημερινές ανάγκες

ενός τμήματος Marketing & Επικοινωνίας. Ουσιαστικά, αποτελούμε ένα one stop shop για οτιδήποτε σχετίζεται με την εικόνα της επιχείρησής σας.


Τι μας χαρακτηρίζει

Με πάθος για την καινοτομία και τις τάσεις της αγοράς, δίνουμε τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να ευδοκιμήσουν στο διαρκώς εξελισσόμενο επαγγελματικό τοπίο. Η ομάδα μας, αποτελείται από έμπειρα & ταλαντούχα μέλη, διαθέτει πλούσιες γνώσεις του κλάδου, προσαρμόζοντας λύσεις που ανταποκρίνονται στις μοναδικές σας ανάγκες.

Από την ανάπτυξη ολοκληρωμένων στρατηγικών μάρκετινγκ, έως τη διαχείριση καθημερινών εργασιών, οι εξατομικευμένες υπηρεσίες μας διασφαλίζουν ότι το μήνυμά σας φτάνει στους σωστούς ανθρώπους, τη σωστή στιγμή.

Η ομάδα μας

Minimal Sleek Utilitarian Together We Grow
Minimal Sleek Utilitarian Make Ideas Happen
Minimal Sleek Utilitarian Set the Bar High
Multitasking Woman. Efficient Time Management at Work

Our Co-Founder & Our Multi-Tasker Marketing Strategist

Η Χριστίνα μπορεί να ισορροπεί αβίαστα ανάμεσα σε πολλά έργα και ευθύνες, χάρη στις δεξιότητές, την εμπειρία και την εξειδίκευσή της, να συντονίζει και να καθοδηγεί αποτελεσματικές στρατηγικές μάρκετινγκ. Οι ένοχες απολαύσεις της -όταν βρίσκει λίγο χρόνο ανάμεσα στα projects- είναι να τρώει junk food και να πέφτει, 100% συνειδητά, θύμα του marketing και της μόδας.

Man with Logical, Mathematical Structural Thinking Mental Mindset Type. Mind Behavior, Mental Perceiving, Psychological Concept with Man Solve Complicated Puzzle in Mind. Cartoon Vector Illustration

Our Co-Founder & Our MasterMind Business Consultant

Γνωρίστε τον Οδυσσέα, την κινητήριο δύναμη πίσω από τη στρατηγική επιτυχία των πελατών μας. Με πλούσια εμπειρία σε διαφορετικά projects και μια διορατική προσέγγιση στην επιχειρηματικότητα, αυτός είναι η πυξίδα που καθοδηγεί οποιαδήποτε εταιρική στρατηγική, καθώς διαθέτει απίστευτη ικανότητα στον εντοπισμό ευκαιριών, την αντιμετώπιση προκλήσεων και την καθοδήγηση προς την αριστεία. Το όνειρό του είναι κάποια στιγμή να αποκτήσει και να καθοδηγεί γνωστή ομάδα καλαθοσφαίρισης.

ESG concept illustration

Our Co-Founder & Our Thinking-Forward ESG Expert

Ο Θοδωρής είναι αυτός που μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες μας να πλοηγηθούν στον όλο και πιο κρίσιμο χώρο των θεμάτων περιβάλλοντος, κοινωνίας και εταιρικής διακυβέρνσης (ESG). Διαθέτει βαθιά κατανόηση του πολύπλοκου κόσμου της βιωσιμότητας και δεν το αντιμετωπίζει σαν άλλη μία μόδα, αλλά σαν έναν τρόπο για μακροπρόθεσμη επιτυχία στον κόσμο των επιχειρήσεων. Τα χόμπυ του αλλάζουν με τις εποχές, οπότε προτείνουμε, να μην του προτείνετε νέα πράγματα, γιατί μπορεί να βρεθείτε να κάνετε αναρρίχηση μαζί του.

Female Computer Programmer Working

Our Non-Stop Creative Savior

Η Αναστασία χάρη στις φρέσκιες ιδέες της δημιουργεί φανταστικές λύσεις, εξελίσσοντας συνεχώς τα δημιουργικά της όρια, μιας και έχει την ικανότητα να μετατρέπει τα briefs σε συναρπαστικές πραγματικότητες. Σε έναν κόσμο που οι τάσεις εξελίσσονται συνεχώς, διασφαλίζει ότι παραμένουμε καινοτόμοι, οδηγώντας μας σε νέους ορίζοντες αριστείας. Αν ποτέ την ψάχνετε και δεν τη βρίσκετε, μην ανησυχήσετε, θα έχει στήσει τη σκηνή της κάπου χωρίς πολύ σήμα, για να κάνει reboot και να επιστρέψει με περισσότερη έμπνευση.

Graphic Designer Cartoon Illustration

Our Fresh-Faced Content Ninja

Με ένα μείγμα από νεανικό ενθουσιασμό και τέχνη στην αφηγηματική γραφή, o Χρήστος χειρίζεται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το περιεχόμενο σαν ninja, δημιουργώντας content που όχι μόνο ενημερώνει, αλλά αντιπροσωπεύει βαθιά το εκάστοτε κοινό. Σε έναν κόσμο που η πρόσληψη περιεχομένου είναι ασταμάτητη, ο Χρήστος μπορεί να ταράξει τα νερά με τη φρέσκια οπτική γωνία και τις καινοτόμες ιδέες του. Όταν θέλουμε να ξεφύγουμε από τον Χρήστο, για να μη γυρίσουμε TikTok video, του δίνουμε μία βιντεοκασέτα ή άλλα αντικείμενα των 90's και τον αφήνουμε να μαντέψει τι είναι.

Email

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Τηλέφωνο

Social Media

+30 210 832 2326

hello@beekings.gr

蓝白领英社交媒体icon
Simple Instagram Icon
Simple Facebook Icon